bijeenkomst over toeval

12 februari a.s. organiseer ik samen met Helene een bijeenkomst over toeval in De Bleek. Een aantal weken geleden liep ik in het winkelcentrum en zo opeens vanuit het niets moest ik aan iemand denken die ik een hele tijd niet had ontmoet. Enkele minuten later kwam ik juist díe persoon tegen en sprak haar meteen aan dat ik even tevoren aan haar had gedacht. U heeft vast wel eens iets vergelijkbaars meegemaakt. Hoe vaak gebeurt het niet dat je aan iemand denkt en dat die persoon je dan belt. Is dat nou toeval of zit daar meer achter?

Ik sprak laatst met Helene over dit soort toevalligheden en niet geheel ‘toevallig’ had zij ook over dit onderwerp nagedacht, met het idee om een bijeenkomst over toeval te organiseren om ervaringen te delen over toevalligheden en daar met elkaar op in te gaan.

In de periode rond de kerstdagen en Oud & Nieuw kunt u wellicht alvast nadenken over een bijzonder toevallig moment in uw leven. Het zou fijn zijn als u dit opschrijft om er dan op de bijeenkomst over te vertellen.

De bijeenkomst zal zijn op 12 februari. Helene heeft die middag de leiding en ik vind het leuk om eraan mee te werken. Nadere informatie volgt later in Bleekpost.

 

Rianne Kobes