seniorenmiddag

Seniorenmiddag

Ook al lijkt het nog ver weg: het is zo weer dinsdag 28 november. Dan is er weer de inmiddels traditionele Seniorenmiddag in de Bleek. Een leuke, leerzame maar vooral gezellige middag voor alle leden van onze Bleekgemeenschap vanaf 65 jaar. De middag is van 14.00-18.00 uur.

Programma
Vanaf 14.00 uur bent u welkom en wordt u wordt ontvangen met koffie/thee met wat lekkers. Hierna zal Ada Vreman (u wel bekend) ons wegwijs maken in de wereld van kruiden en hoe je deze kunt gebruiken. (bijzonder leerzaam!) Mocht u denken dat het een vrouwenaangelegenheid is: niets is minder waar. Voor de mannen is het zeker ook interessant. Na de pauze gaan we een soepproeverij doen die tenslotte tijdens de afsluitende broodmaaltijd zal worden genuttigd. Rond 18.00 uur hopen we de middag te beëindigen.

Opgave
Deze seniorenmiddag mag u niet missen! Uiteraard willen we graag weten met hoeveel mensen we die middag zijn i.v.m. de inkoop van de lekkere dingen. U dient zich dus op te geven en wel vóór 20 november a.s. Laat u ons ook weten of u vegetarisch eet of een dieet hebt, dan houden we hier rekening mee. Ook als u vervoersproblemen hebt om bij de Bleek te komen kunt u dit aangeven, dan wordt u gehaald en gebracht.

U kunt zich voor 20 november opgeven bij onderstaande diakenen:
Chris Meier: 829200
Ina Nieuwerth: 880954
Ria Hospers: 0641810599
Hans Veldhuis: 538707