seniorenmiddag

Politieseries op tv zijn zo populair omdat ze naast de problematiek rond de gepleegde delicten meestal ook een tipje van de sluier oplichten over het werk achter de schermen van de politie. Wij zijn er in geslaagd om voor de a.s. seniorenmiddag 2 wijkagenten in ons midden te hebben die u op een boeiende wijze deelgenoot maken van hun werk bij de Politie Almelo. De heren Wim Bramer en Peter de Nooij zullen ons op een onderhoudende en veelal humoristische wijze over hun vele belevenissen vertellen maar ook de sociale aspecten van hun werk bij de Almelose politie belichten. Dit mag u niet missen!

Op dinsdagmiddag 6 november bent u vanaf 14.00 uur welkom en beginnen we de middag met koffie/thee met iets lekkers. Vanaf 14.30 uur gaan de wijkagenten u bezighouden. Tijdens de pauze rond 15.30 uur trakteren wij u op een hapje en drankje. Na de pauze gaat het programma van de politie verder: er is ruimte voor het stellen van vragen en u kunt eventuele preventieve zaken aan de orde stellen. Al-met-al een interessante middag waarbij gezelligheid natuurlijk de boventoon voert!

We besluiten de seniorenmiddag met een broodmaaltijd en hopen deze rond 18.00 uur te beƫindigen. Ter voorbereiding van deze middag willen we graag weten hoeveel mensen er komen, daarom dient u zich op te geven voor 1 november. Ook kunt u eventuele dieetwensen of vervoersproblemen naar de kerk kenbaar maken.

U kunt zich opgeven bij:

  • Hans Veldhuis tel. 538707 of mailadres: veldhuis2009@gmail.com
  • Ria Hospers tel. 0641810599 hospersfred@gmail.com
  • Ina Nieuwerth tel. 880954 inieuwerth@gmail.com
  • Christina Meier tel. 829200 s.meier@hetnet.nl