Contact met de VVG

Contact met de VVG

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Wil je contact met de VVG? Dat kan op verschillende manieren, op papier en digitaal.

Bleekpost
Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief: Bleekpost. Deze komt wekelijks op donderdag of vrijdag in je mailbox. Wie geen computer heeft, kan Bleekpost op papier krijgen. De nieuwsbrief wordt dan door andere Bleekers op papier in je brievenbus gedaan. Bleekpost bevat alle actuele informatie over de VVG en de Open Oecumenische Gemeente De Bleek.

Facebook
Je kunt de VVG en de Open Oecumenische Gemeente De Bleek ook op Facebook vinden. Like ons – dan krijg je meldingen van actuele activiteiten, krijg je de nieuwste foto’s te zien en blijf je op de hoogte.

Bleekvenster
Vier maal per jaar verschijnt ons blad Bleekvenster, in nauwe samenwerking met de Open Oecumenische Gemeente De Bleek. Bij alle leden en donateurs wordt Bleekvenster thuis bezorgd. In Bleekvenster vind je achtergrondartikelen en uitgebreidere aankondigingen of verslagen van activiteiten. Meld je aan als lid om Bleekvenster te ontvangen. In de kerk liggen altijd exemplaren om mee te nemen.

Regionale krant en huis- aan- huisbladen
Via dag- en weekbladen laat de VVG regelmatig van zich horen: o.a. maandelijkse aankondigingen van onze Bleeklezingen met uitgebreide info over het onderwerp en de spreker. 

Wil je info per mail over het bovenstaande, stuur dan een berichtje naar het secretariaat. Bellen kan natuurlijk ook!