Fietsgroep van Noach, fijn samen fietsen!

Alweer een flink aantal jaren is er een fietsgroep van NOACH die in een behoefte voorziet. De Bleek doet ook mee aan deze fietsgroep!

Meedoen is gratis, je betaalt alleen op een rustplaats of koffieschenkgelegenheid voor koffie, thee en/of wat anders. We fietsen om de veertien dagen, de ene keer op donderdag, start om 10.00 uur, de volgende keer op vrijdag, vertrek om 13.00 uur.

Een van de “voorfietsers” heeft de route uitgezet en leidt de fietstocht die tussen de 30 km en 35 km bedraagt. Meefietsen is geheel vrijblijvend, dus ben je verhinderd, dan hoef je je niet af te melden (maar dit mag natuurlijk wel). Het is ook nuttig om wat proviand mee te nemen, zeker op de donderdag.

Heb je zin om mee te doen met de fietsgroep van Noach, meld je dan aan. Dan ontvang je de nodige informatie over data, deelnemerslijst, namen voorfietsers, etc. Je hoeft je alleen aan te melden als nieuw lid.

We fietsen onder het motto: fietsen is gezellig en gezond! Dus: alvast welkom! Aanmelden en inlichtingen bij Cootje Kaptein, (cootjekaptein@hetnet.nl, 862357) of Beco Schaap (becoalie@gmail.com, 863915)  Voor de Bleek is Dinie Keizer contactpersoon: jos-keizer@versatel.nl, 815813. Bij haar kan je ook met vragen terecht!