Foto-archief najaar 2018

Kerstmorgen in De Bleek

25 december 2019

Foto’s van de engelen in de kerstboom

advent en kerst 2018

Met elkaar hebben we in de adventsperiode een kerstboom versierd met engelen. Op 2 en 9 december kon je een ‘kale’ engel meenemen uit De Bleek en die thuis uitknippen en versieren. Een heleboel Bleekers hebben dat gedaan. Hieronder het resultaat. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Seniorenmiddag in De Bleek

6 november 2018

Bij nieuwsberichten is een terugblik op de seniorenmiddag te lezen door één van de bezoekers!

Open Monumentendag in De Bleek

8 september 2018

Tijdens Open Monumentendag was er een brocante markt in De Bleek met schilderijen en allerlei andere mooie spulletjes. Natuurlijk was er ook wat te eten en te drinken. De kerk was voor de gelegenheid mooi versierd in herfstsfeer met pompoenen en herfstboeketten.

Walk of Peace in De Bleek

15 september 2018

Een uitgebreid verslag van de Walk of Peace is te lezen bij nieuwsberichten.

Oecumenische vredesdienst in De Bleek

16 september 2018

 

Een uitgebreid verslag van de dienst is te lezen bij nieuwsberichten.

Startactiviteit van de kindernevendienst

22 september 2018

De kindernevendienst is het nieuwe seizoen met een gezellige middag begonnen. Door het slechte weer moest het programma aangepast worden, maar daar werd de sfeer niet minder om. Het is leuk om samen dingen te doen, samen te eten en elkaar eens anders en langer te zien dan tijdens de kindernevendienst. Fijn dat de kindernevendienstleiding daar tijd in steekt en zo flexibel het programma aan kan passen aan de omstandigheden!

Startzondag in De Bleek

23 september 2018

Deze zondag zitten we voor het eerst op de nieuwe stoelen! Het thema van de dienst is Levenskunst. Met dit thema gaan we de komende maanden aan de slag in het levenskunst-project. Alle Bleekers zijn welkom om mee te doen! Voor meer informatie zie het nieuwsbericht.

Een uitgebreid verslag van deze dag is te lezen bij nieuwsberichten.

Foto’s van de wandelgroep

13 oktober 2018

Een wandeling van 20 km van Station Wezep naar Station Zwolle. Deels over het Westerbork, via Hattem.

Thomasviering

4 november 2018

Op 4 november was er een Thomasviering ter gelegenheid van het 25-jarig ambtsjubileum van Monica. In plaats van een overweging waren er allerlei verschillende activiteiten. Voor de dienst kon iedereen een kaartje pakken voor de gekozen activiteit en op de plattegrond zien waar die naartoe moest.