SamenLoop voor Hoop Almelo

22 en 23 juni 2019

Op 22 en 23 juni hebben veel Almeloërs voor deze actie meegelopen. Ook de jeugd van de Bleek deed mee met een loopteam samen met de jeugd van Noach, onder de naam HandsOn. Door middel van allerlei acties heeft het team geld ingezameld, zo zijn er bv. allerlei lekkere baksels voor bij de koffie verkocht. Verder kon er via de de site van HandsOn geld gedoneerd worden. Team HandsOn heeft een prachtig bedrag van 1384 Euro opgebracht, waarvoor we iedereen die daaraan bijgedragen heeft willen bedanken!!

Overstapviering in De Bleek

7 juli 2019

Op 7 juli was er weer de jaarlijkse overstapviering in De Bleek. Het thema dit jaar was groei. Ter illustratie was er een groeimeter en boomstammen met jaarringen. De ‘overstappers’ kregen een tasje mee vol met symbolische cadeaus. 

Startactiviteit van de kindernevendienst

14 september 2019

Op 14 september heeft de kindernevendienst haar startactiviteit gehad bij de midgetgolfbaan ’t Maatveld. Het was gezellig!

Thomasviering op startzondag

29 september 2019

Op 29 september was het een gezellige chaos bij de Startzondag. Een terugblik op de Thomasviering staat bij de nieuwsberichten! De foto’s bij de overweging zijn gemaakt in Leipzig door Gerald Wildenbeest.

Seniorenmiddag in De Bleek

16 november 2019

Op 16 november was er weer de jaarlijkse seniorenmiddag in De Bleek.  Er was veel gezelligheid, samen eten en een lezing over Boerenmagie. Een terugblik op de seniorenmiddag is te lezen bij nieuwsberichten.

Advent en Kerst in De Bleek

december 2019

Advent 2019 heeft als thema wachten. Er zijn vier diensten met de thema’s wachten (1 december), uithouden (8 december), verlangen (15 december) en verwachten (22 december). Er is een grote Adventskalender in de kerk en elke week een cadeautje voor iedereen. Op deze pagina is de voortgang van het project te volgen! 

Gezelligheid in De Bleek

31 december 2019