Fotogalerij van De Bleek

Op deze pagina’s is een fotoverslag te zien van alles wat er in de Bleek gebeurt: bijzondere vieringen, seniorentochten, activiteiten van de kinderen, de jaarlijkse boekenmarkt, wandeltochten enz. De meest recente foto’s zijn hier te zien, voor oudere foto’s zie:

Thomasviering op startzondag

29 september 2019

Op 29 september was het een gezellige chaos bij de Startzondag. Een terugblik op de Thomasviering staat bij de nieuwsberichten! De foto’s bij de overweging zijn gemaakt in Leipzig door Gerald Wildenbeest.

Startactiviteit van de kindernevendienst

14 september 2019

Op 14 september heeft de kindernevendienst haar startactiviteit gehad bij de midgetgolfbaan ’t Maatveld. Het was gezellig!

Overstapviering in De Bleek

7 juli 2019

Op 7 juli was er weer de jaarlijkse overstapviering in De Bleek. Het thema dit jaar was groei. Ter illustratie was er een groeimeter en boomstammen met jaarringen. De ‘overstappers’ kregen een tasje mee vol met symbolische cadeaus. 

SamenLoop voor Hoop Almelo

22 en 23 juni 2019

Op 22 en 23 juni hebben veel Almeloërs voor deze actie meegelopen. Ook de jeugd van de Bleek deed mee met een loopteam samen met de jeugd van Noach, onder de naam HandsOn. Door middel van allerlei acties heeft het team geld ingezameld, zo zijn er bv. allerlei lekkere baksels voor bij de koffie verkocht. Verder kon er via de de site van HandsOn geld gedoneerd worden. Team HandsOn heeft een prachtig bedrag van 1384 Euro opgebracht, waarvoor we iedereen die daaraan bijgedragen heeft willen bedanken!!

Openluchtviering bij Erve Pezie

16 juni 2019

Op 16 juni was de jaarlijkse Openluchtviering. Dit jaar waren we te gast bij Erve Pezie, een prachtige intieme locatie. Het thema was inspiratie. Deze Openluchtviering is een activiteit van het Platform voor Religie, Cultuur en Filosofie. Het Platform is een samenwerkingsverband van verschillende vrijzinnige groepen en kerkgenootschappen.

In het nieuwsbericht is een terugblik te lezen op de Openluchtviering!

Levenkunstproject in De Bleek

9 juni 2019

Van september 2018 tot juni 2019 werden Bleekers uitgenodigd om op creatieve wijze iets van hun levenskunst uit te beelden. De vraag was:

  • wat is voor jou levenskunst?
  • wat heb jij in je leven geleerd, ontdekt, wat het de moeite waard maakt, waardoor je verder kunt?
  • Waar gaat het voor jou om in het leven?

Dit zijn de resultaten: een mozaïek van Levenskunst van Bleekers!

In het nieuwsbericht is meer achtergrondinformatie te lezen over dit project en de pinksterdienst waarin het mozaïek centraal stond!

Seniorentocht naar Doesburg

15 mei 2019

Een verslag van deze reis door één van de deelnemers is te lezen bij nieuwsberichten

ADA-viering over vrijheid

5 mei 2019

Tijdens de ADA-viering op 5 mei hebben alle bezoekers opgeschreven wat vrijheid voor hen betekent. Hieronder een aantal foto’s van het resultaat. Een verslag van de dienst is te lezen bij nieuwsberichten

Boekenmarkt in De Bleek

27 april 2019