Fotogalerij van De Bleek

Op deze pagina’s is een fotoverslag te zien van alles wat er in de Bleek gebeurt: bijzondere vieringen, seniorentochten, activiteiten van de kinderen, de jaarlijkse boekenmarkt, wandeltochten enz. De meest recente foto’s zijn hier te zien, voor oudere foto’s zie:

Sobere maaltijd

26 februari 2020

Op 26 februari, aswoensdag, begon de 40-dagentijd. Er was een sobere maar heerlijke en gezellige maaltijd in De Bleek. Het eten was bereid door de buurvrouw van een van de leden van de liturgiecommissie. Zij is Turkse en had heerlijk gekookt en vertelde over de gerechten: oude recepten waar mooie verhalen bij horen, o.a. over Noach. Bij de maaltijd kreeg iedereen een kaartje (zie de foto’s) en er werden ook de spaarpotjes en spaarkalenders uitgedeeld en vervolgens was er de eerste stilteviering in de 40 dagentijd. De liturgiecommissie bereidt om beurten een stilteviering voor en zo kunnen we op weg gaan naar Pasen.

Gezellige middag van de kindernevendienst

8 februari 2020

Met de kinderen van de kindernevendienst hebben we een workshop gedaan over vriendschap, verbonden aan Valentijnsdag. Met elkaar hebben we vriendpoppetjes gemaakt.

Bedankavond voor alle vrijwilligers

3 februari 2020

Een impressie van het optreden van Rob Favier voor alle vrijwilligers van De Bleek. Het was een fijne avond met veel lachen en gezellig samenzijn.

Eerste zondag in 2020

5 januari 2020

Een impressie van de kindernevendienst op de eerste zondag van 2020.

Nieuwjaarsbijeenkomst voor de jongeren bij Aafke thuis. Er was vuur, er was chocolademelk en glühwein, er waren marshmallows en knakworsten. Je kon wel merken dat Aafke scouting-skills heeft! Hond Pepper en hout kloven waren leuke attracties. Het was een gezellige en ontspannen start van het nieuwe jaar!

Gezelligheid in De Bleek

31 december 2019

Advent en Kerst in De Bleek

december 2019

Advent 2019 heeft als thema wachten. Er zijn vier diensten met de thema’s wachten (1 december), uithouden (8 december), verlangen (15 december) en verwachten (22 december). Er is een grote Adventskalender in de kerk en elke week een cadeautje voor iedereen. Op deze pagina is de voortgang van het project te volgen! 

Seniorenmiddag in De Bleek

16 november 2019

Op 16 november was er weer de jaarlijkse seniorenmiddag in De Bleek.  Er was veel gezelligheid, samen eten en een lezing over Boerenmagie. Een terugblik op de seniorenmiddag is te lezen bij nieuwsberichten.

Thomasviering op startzondag

29 september 2019

Op 29 september was het een gezellige chaos bij de Startzondag. Een terugblik op de Thomasviering staat bij de nieuwsberichten! De foto’s bij de overweging zijn gemaakt in Leipzig door Gerald Wildenbeest.

Startactiviteit van de kindernevendienst

14 september 2019

Op 14 september heeft de kindernevendienst haar startactiviteit gehad bij de midgetgolfbaan ’t Maatveld. Het was gezellig!

Overstapviering in De Bleek

7 juli 2019

Op 7 juli was er weer de jaarlijkse overstapviering in De Bleek. Het thema dit jaar was groei. Ter illustratie was er een groeimeter en boomstammen met jaarringen. De ‘overstappers’ kregen een tasje mee vol met symbolische cadeaus. 

SamenLoop voor Hoop Almelo

22 en 23 juni 2019

Op 22 en 23 juni hebben veel Almeloërs voor deze actie meegelopen. Ook de jeugd van de Bleek deed mee met een loopteam samen met de jeugd van Noach, onder de naam HandsOn. Door middel van allerlei acties heeft het team geld ingezameld, zo zijn er bv. allerlei lekkere baksels voor bij de koffie verkocht. Verder kon er via de de site van HandsOn geld gedoneerd worden. Team HandsOn heeft een prachtig bedrag van 1384 Euro opgebracht, waarvoor we iedereen die daaraan bijgedragen heeft willen bedanken!!