Kerkdienst gemist

Kerkdienst gemist

Wil je thuis een dienst van De Bleek beluisteren? Ga dan naar de site van Kerkdienst gemist. Alle vieringen vanuit De Bleek worden via deze site uitgezonden. Wie niet in staat is zelf naar De Bleek te komen, kan op deze manier toch de vieringen mee beleven. Sinds de Coronacrisis hebben we naast geluid ook beeld. Je ziet het liturgisch centrum: je ziet de Paaskaars branden, de bloemen en degenen die de viering leiden. Als er iets bijzonder gebeurt, zorgen we er zoveel mogelijk voor dat dat ook voor degenen die de viering digitaal meevieren zichtbaar is.

De viering is live te volgen maar je kunt ook nog later kijken. De vieringen blijven enkele weken op de site van kerkdienst gemist te vinden. Ze kunnen ook gedownload worden zodat je de viering op je computer kunt bewaren en het later (nog eens) kunt beluisteren.

Vanwege de Coronacrisis is de liturgie van de viering elke week vanaf zaterdag op de site van De Bleek te vinden, onder ‘nieuws’, bij het nieuwsbericht bij de betreffende zondag. Een week lang is dat nieuwsbericht beschikbaar, tot de volgende zaterdag.

Wanneer je digitaal mee wilt vieren kun je een kaars klaarzetten om aan te steken en je liedboek klaarleggen om mee te zingen. Zeker in deze tijd – waarin er maar weinig fysieke kerkgangers kunnen zijn – is het fijn dat deze digitale verbinding er is. Wees welkom om op deze manier met ons mee te doen!