Kerk oecumenisch almelo

Kwintet

Kwintet is het informatieblad voor de Protestantse Gemeente Almelo (PGA) en verschijnt 10 keer per jaar. De naam verwijst naar een muziek- of zangstuk voor vijf uitvoerenden, daarmee verwijzend naar de vijf wijkgemeenten die samen de PGA vormen. De Bleek is hier één van.

Kwintet is een afwisselend kerkblad. Het biedt kleurrijke jeugdpagina’s, een interview met de mensen achter het kerkenwerk en natuurlijk informatie, inspiratie en wijknieuws.
 
Abonnement
Nieuwsgierig geworden? Een abonnement op Kwintet kost €16,- per jaar. Hiervoor krijg je Kwintet 10 keer per jaar in je brievenbus. Meld je aan door het bedrag van 16 euro over te maken op rekening IBAN NL78 RABO 0102 1176 32 t.n.v. PGA-AKN. Vermeld hierbij je adres.
 
Digitaal abonnement
Het is ook mogelijk om een digitaal abonnement aan te vragen. Stuur hiervoor een mail naar kwintet.digitaal@pga-almelo.nl met je naam en mailadres. Je krijgt dan een gebruikersnaam een wachtwoord en een toelichting. De kosten voor dit abonnement zijn 5 euro per jaar. Voor vragen over het digitale abonnement kan je naar hetzelfde adres mailen.
 
Redactie
De redactie is te bereiken op kwintet@pga-almelo.nl