Vanwege het coronavirus kan de viering van zondag 13 juni vanuit De Bleek maar door een beperkt aantal mensen worden bezocht. Wil je thuis meeluisteren of kijken, ga dan naar de volgende link en klik op 13 juni. Ds. Kees Benard uit Wierden zal de dienst verzorgen.

We wensen iedereen een goede viering in verbondenheid met elkaar en met De Bleek!

Collectebestemmingen

  • De diaconiecollecte van zondag 13 juni is voor de Dorpskerkenbeweging van de Protestantse Kerk in Nederland. Dit geeft kleine geloofsgemeenschappen een platform in hun zoektocht naar betekenisvol kerk zijn in hun omgeving. Dat veel kerken krimpen, betekent niet dat zij niet zinvol kunnen zijn. Zo zijn er dorpskerken die bijvoorbeeld van hun kerk een ‘huiskamer van het dorp’ maken, dorpsactiviteiten organiseren of deelnemen in een dorpscoöperatie. Binnen de Dorpskerken- beweging inspireren en motiveren kleine gemeenten elkaar. Maak je bijdrage over op NL 61 RABO 010 219 9515 t.n.v. PGA Almelo en zet erbij: De Bleek dorpskerken
  • De tweede collecte is voor De Bleek. Je kunt je bijdrage overmaken op IBAN NL94 RABO 0301 304 904 t.n.v. Protestantse Gemeente Almelo o.v.v. wijkkas De Bleek.
13 juni