Adventsproject in De Bleek

Het adventsproject in De Bleek in 2018 stond in het teken van engelen. In de bijbel komen vaak engelen voor, zowel in het oude als ook in het nieuwe testament. We hebben enkele van die engel-verhalen gelezen en gezocht naar wat of wie engelen zijn.

Een kerstboom vol engelen
Met elkaar hebben we de kerstboom versierd met engelen. Op 2 en 9 december kon je een ‘kale’ engel meenemen uit De Bleek en deze thuis uitknippen en versieren. Een heleboel Bleekers hebben dit gedaan! Het is een prachtige, kleurrijke boom geworden, waarbij elke engel op een eigen creatieve manier versierd is. Er zit zelfs een mozaïek engel bij. Iedereen bedankt voor het meedoen! Het resultaat is te bewonderen op de foto-pagina en uiteraard nog tot en met zondag 6 januari in De Bleek!

Een verzameling engelen
Ook is iedereen uitgenodigd om op zoek te gaan naar engelen. Dit kon van alles zijn: een foto van een engel die je ooit gemaakt hebt op vakantie, een kerstboom-engel of een ansichtkaart met een engel. Ook hier is enthousiast aan meegedaan: het rek in de kerk hangt helemaal vol! Een foto staat op de foto-pagina. Wil je het rek van dichtbij bewonderen, kom dan naar De Bleek! Het rek staat er nog tot en met 6 januari. Na de dienst op 6 januari kan iedereen zijn engel weer meenemen. Ook hier bedankt voor het meedoen!