vrijwilligers van De Bleek

Avond voor alle vrijwilligers van de Bleek

Een uitnodiging voor alle vrijwilligers van De Bleek van kerkenraad en bestuur van de VVG. Op 3 februari is er een avond voor alle vrijwilligers van De Bleek om jullie te bedanken voor jullie inzet. Jullie, de heel grote groep Bleekers die ongeveer alles gaande houden. Rob Favier is onze gast en staat bekend om zijn unieke en eigenzinnige manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij hij zijn publiek op humoristische wijze confronteert met zijn kijk op God, zichzelf en de mensen om hem heen. Zijn muziekstijl laat zich niet gemakkelijk omschrijven. Het repertoire varieert van pop tot luisterliedjes tot cabaret of iets daar tussenin.

Waar zouden we zijn in Nederland zonder vrijwilligers? De boel zou niet meer draaien. Zo is het ook in de Bleek. Het is een groot netwerk met talloze radertjes die allemaal broodnodig zijn. Het máákt onze gemeenschap met saamhorigheid. Het lijkt alsof dat allemaal heel gewoon is, zo gewend zijn we dat er steeds maar weer vrijwilligers klaar staan. Maar gewoon is het nou ook weer niet, soms komt het jullie misschien niet zo goed uit of voelen jullie je niet fit of is er die dag niet de goede zin. Kan allemaal gebeuren. Maar toch, jullie zijn er en doen wat gedaan moet worden en meestal nog enthousiast ook. Dank, veel dank dat jullie samen dit doen. Een feestje is op z’n plaats.

Jullie zijn met zovelen, het is lastig om iedereen apart aan te spreken. We zouden zomaar iemand vóór of áchter de schermen kunnen vergeten. Daarom doen we het op deze manier. Via deze weg en de Bleekpost zijn jullie, vrijwilligers van De Bleek, van harte uitgenodigd.

Hieronder alle info over de vrijwilligersavond op maandag op 3 februari:

Inloop
19.15 uur  koffie/thee met wat lekkers

Programma        
19.45 uur Rob Favier

Pauze                 
20.30 uur met een drankje en een hapje

Afsluiting           
21.45 uur

Paulien Vrolijk- de Jong en Klara Faber- van den Berg zorgen voor de organisatie van de avond. Geef je op van tevoren, ook voor eventueel ophalen en thuis brengen. Bij voorkeur per mail lkvmi10@gmail.com  of telefonisch 06 23 66 51 32.