De jongeren van jeugdkerk gaan lekkers bakken voor het goede doel! Want Vibeke van Houttum gaat vrijwilligerswerk doen bij de ezelopvang Donkey Sanctuary op Bonaire. Zij wil graag een gift voor de ezelopvang Donkey Sanctuary meebrengen, omdat ze het geld ook goed kunnen gebruiken. Daarvoor heeft jeugdkerk jullie hulp nodig!

ezelopvang

Jeugdkerk gaat lekkers bakken en dat is te bestellen via het bestelformulier in De Bleek of via de mail: vibekevanhouttum@gmail.com

De besteltermijn wordt verlengd! Heb je al besteld dan kan je je lekkers gewoon ophalen in De Bleek op zondag 6 juni. Wie nu nog bestelt (de besteltermijn is verlengd tot en met woensdag 16 juni!!) kan dat op 20 juni na de viering in De Bleek ophalen, of het wordt thuisbezorgd. Mocht u de viering niet bij kunnen wonen, dan kunnen wij het gebak ook thuisbrengen. Laat in dat geval ook uw adres achter

Betalen kan op verschillende manieren: er kan contant betaald worden maar het geld mag ook overgemaakt worden en in de kerk kan ook met een tikkie betaald worden.

Het gebak kost 6 euro per zakje – een extra gift is altijd welkom! Hieronder staat een lijst met al het lekkers dat gebakken wordt en in welke aantallen.

 

Gebak
Chocoladetaart (3 stuks per zakje)
Chocolade koekjes (5 stuks per zakje)
Brownie (3 stukjes per zakje)
Naturel koekjes (5 per zakje)
Schuim/walnotenboterkoek (3 stuks per zakje)
Red velvet taart (3 stukjes per zakje)
Appeltaart (3 stukjes per zakje)

Wil je meer weten over de ezelopvang Donkey Sanctuary: ga dan naar de website!