In De Bleek zingen en bidden we en lezen we de bijbel …. maar we dansen ook! Vanwege corona heeft de danskring een poos stilgelegen, maar we willen graag weer in beweging komen. De danskring begint weer op: dinsdag 15 maart van 20 – 21.30. Vanaf half 8 richten we samen de achterzalen in en drinken we koffie/thee. Deze avonden zijn niet alleen voor Bleekers, maar voor iedereen die eens op een andere manier met geloven bezig wil zijn, voor ieder die houdt van muziek en van beweging.  De dansen zijn niet moeilijk en iedereen kan meedoen. Vanwege corona zullen we nog niet hand in hand dansen – maar in de muziek en de beweging zijn we met elkaar verbonden.

Wat we doen is eigenlijk een soort meditatie: op mooie muziek maken we eenvoudige bewegingen met een symbolische betekenis. De bewegingen zijn meestal rustig en verstild en door die aandachtige beweging kom je tot rust. Door het samen dansen ervaar je verbondenheid met elkaar, maar ook met de Eeuwige. Elke avond heeft een thema waar de dansen bij aansluiten en waar we ook teksten bij horen. We dansen 1 x in de maand op een dinsdagavond.

De data van de danskring voor de rest van het seizoen zijn:

  • 15 maart
  • 19 april
  • 24 mei

Voor meer informatie zie deze pagina. Heb je interesse of vragen: bel of mail met Monica.(840484, hetkerkuiltje@gmail.com) We vragen een vrijwillige bijdrage in de onkosten. Wees welkom om mee te komen doen. Kom gerust een keertje om te kijken of het iets voor je is.

danskring begint weer