data in 2019

Over verwondering gesproken gaat door met nieuwe data in 2019! Met hetzelfde concept. Om ons te (blijven) verwonderen over het leven, mensen  en onze eigen weg.  Met drie afleveringen van de Verwondering en twee afleveringen van Sign of the Times (over het omgaan met de grote problemen van deze tijd).

Data in 2019:
23 september, 6 november  – locatie: achterzalen van De Bleekkerk – Hofstraat 1

Wat is het?
Wat zou het leven zijn zonder verwondering – over de natuur, mensen, relaties, blijdschap, verdriet, religie, kunst….kortom misschien wel over bijna alles wat het leven tot Leven maakt.

Die verwondering, of de vragen daarover met elkaar delen, dat is de insteek van een nieuw project in stadskerk De Bleek: Over Verwondering Gesproken.

We bekijken een aflevering van de TV-serie De Verwondering (Annemiek Schrijver) en gaan daarna met elkaar in gesprek over het thema. Onder leiding van Helene Westerik, Rianne Kobes en Ronald van den Houten.

De bijeenkomsten staan open voor iedereen. Het maximum aantal personen is 20. Aanmelden kan per mail: h.h.westerik@outlook.com. Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld. Voor meer informatie zie de pagina hierover.