Op zaterdag 13 juni 2020 is er in de stadskerk De Bleek weer de start van de Open Deur. Tot en met september bent u iedere zaterdag welkom tussen 14.00 en 16.00 uur.

We vinden het belangrijk dat u de gelegenheid krijgt om een kaarsje aan te steken in de gedenkhoek. We kunnen ons voorstellen dat u daar in deze tijd behoefte aan heeft. U kunt natuurlijk ook een kaarsje aansteken voor een jongere die geslaagd is. Als felicitatie of iets anders waar u blij van wordt. Het spreekt voor zich dat we ons bij de start van de Open Deur houden aan de regels die er zijn vanwege het Corona virus: de 1,5 meter afstand, zeepdispensers bij de ingang, max. 30 bezoekers in het gebouw, een looproute door de kerkzaal. Er zal een mogelijkheid gecreëerd worden om elkaar te ontmoeten onder het genot van een glas water. U krijgt de keuze uit meerdere smaakjes.

Piet Smit uit Den Haag bijt het spits af wat betreft de muzikale bijdrage. Hij komt het orgel bespelen. Een speellijst ligt voor u klaar en zal ook op de website komen te staan. Eén verandering: normaal gesproken sluiten we zijn bijdrage af met het zingen van een lied. Voorlopig doen we dat nog niet.

De afgelopen weken waren best moeilijk met alle beperkingen om ons heen. Wij willen ons richten op dat wat wél mogelijk is. En laten we daarbij elkaar inspireren. Deze crisis maakt ons duidelijk hoe zeer wij elkaar nodig hebben. Wij bieden u een veelkleurig palet. Komt u alvast kennismaken!

de start van de Open Deur