Een oproep voor alle Bleekers:

In deze moeilijke en voor velen onzekere en ingewikkelde tijd is hoop houden niet vanzelfsprekend. Hoe is dat voor jou: waar put jij in moeilijke omstandigheden hoop uit? Wat geeft jou hoop?

Samen maken we een boek van hoop zodat we elkaar kunnen helpen hoop te houden.

Schrijf, teken of plak wat jou hoop geeft en waar jij moed uit put. Dat kan op een stuk papier of in een document op de computer. Je kunt zelf iets schrijven, een foto of andere afbeelding gebruiken, je kunt een gedicht of lied dat jou raakt gebruiken, een bijbeltekst of andere inspirerende woorden.

Bezorg het papier bij je contactpersoon, een kerkenraadslid of bij Monica, of plak er een postzegel op en stuur het naar Monica, Beethovenlaan 10 7604 GE Almelo. Een digitaal document kun je sturen naar hetkerkuiltje@gmail.com.

Ieder gezinslid mag meedoen en een eigen pagina maken. Je mag je naam erop zetten, maar als je dat heel vervelend vindt, mag je je bijdrage ook anoniem insturen. Met alle bijdragen gaan we een boek van hoop maken dat in De Bleek komt te liggen. We willen ook proberen om er een boekje van te maken dat we tegen een kleine vergoeding kunnen uitdelen. Zo kunnen we elkaar hoop geven en bemoedigen!

 

 

Een boek van hoop