Helaas is er iets misgegaan bij het opnemen van de dienst, waardoor de dienst niet terug te luisteren is. Voor wie toch iets wil ervaren van de dienst, lees hier de overweging van Siebe.

Vanwege het Coronavirus kan de viering van zondag 18 oktober vanuit De Bleek maar door een beperkt aantal personen worden bezocht. Wil je thuis meeluisteren of kijken, ga dan naar de volgende link en klik op 18 oktober. Voor wie meeluistert is hier de liturgie. Siebe Hiemstra zal de dienst verzorgen. Het thema is machthebbers.

We wensen iedereen een goede viering in verbondenheid met elkaar en met De Bleek!

Collectebestemmingen

  • De diaconiecollecte van deze zondag is voor het werk van de zendingsdiaconessen in Rwanda. De gemeenschap van zendingsdiaconessen in Rwanda telt ongeveer veertig zusters. Zij willen een christelijk getuigenis voor hun omgeving zijn. De zusters werken als lerares, verpleegster en kerkelijk werkster in de dorpsgemeenschappen om hen heen. Ze bieden ook een landbouwprogramma en een trainingscentrum voor kleine boeren om de voedselzekerheid en onderlinge samenwerking in de regio te verbeteren. Zo helpen zij de allerarmste boerinnen en boeren om hun economische positie te verbeteren, zodat zij hun gezin kunnen voeden en geld hebben om hun kinderen naar school te laten gaan. Maak je bijdrage over op NL 61 RABO 010 219 9515 t.n.v. PGA Almelo en zet erbij: De Bleek Rwanda
  • De tweede collecte is voor De Bleek. Je kunt je bijdrage overmaken op IBAN NL94 RABO 0301 304 904 t.n.v. Protestantse Gemeente Almelo o.v.v. wijkkas De Bleek.

 

zondag 18 oktober