Vanwege het coronavirus kan de viering van zondag 24 mei vanuit De Bleek alleen via kerkdienst gemist beluisterd worden. Wil je meeluisteren, ga dan naar de volgende link en klik op 24 mei. Voor wie meeluistert is hier de liturgie. Rinus van Warven zal de dienst verzorgen en Rianne Kobes heeft een muzikale bijdrage!

Collectebestemmingen

    • De diaconiecollecte op zondag 24 mei is bestemd voor Kerk in Actie, voor nieuwe kansen voor straatkinderen in Oeganda. In de hoofdstad Kampala leven duizenden kinderen op straat. Ze worden hier door volwassenen neergezet om te bedelen. Ze gaan niet naar school, worden uitgebuit en mishandeld. Kerk in Actie werkt samen met drie organisaties die dit probleem aanpakken. Zij vangen straatkinderen op, proberen hen te herenigen met hun familie, zorgen dat ze weer naar school gaan. Zo krijgen deze kinderen een nieuwe start. Ook werken de organisaties aan preventie in het gebied waar veel van deze kinderen vandaan komen.

      Maak een bedrag over op NL 61 RABO 0102 199 515 t.n.v. PGA Almelo, zet erbij: De Bleek, 24 mei Oeganda

  • De tweede collecte is voor de Bleek. Je kunt je bijdrage overmaken op IBAN NL94 RABO 0301 304 904 t.n.v. Protestantse Gemeente Almelo o.v.v. wijkkas De Bleek.

We wensen iedereen een goede viering in verbondenheid met elkaar!