Vanwege het corona virus zal de viering van 5 april in De Bleek via kerkdienst gemist beluisterd worden.

Wil je meeluisteren, ga dan naar de volgende link en klik op 5 april. De liturgie van de komende vieringen kan helaas niet op internet gezet worden. Heb je nog geen Paasboekje, maar wil je er wel een, neem dan contact op met Monica. We hebben nog een paar boekjes over. Hieronder de afbeeldingen van de meester van Alkmaar over de werken van barmhartigheid. Deze zondag staat het kleden van de naakten centraal. Onder de afbeeldingen staan de collectebestemmingen van zondag 5 april met de rekeningnummers erbij.

We wensen iedereen een goede viering in verbondenheid met De Bleek!

Collecte
De collecte-bestemmingen van zondag 5 april zijn:

  • JOP, jeugdwerk van de PKN
    Voor het interactieve programma om jongeren kennis te laten maken met het Paasverhaal. Met zijn revolutie in Jeruzalem wil Jezus de wereld op z’n kop zetten. Maar dan wordt Hij gearresteerd. Zijn volgelingen blijven radeloos achter. Waar is Hij? En hoe moet het nu verder? Dit is het punt waarop jongeren bij de PaasChallenge in het verhaal van Jezus stappen en meespelen. In een spel met ‘Wie-is-de-mol’-achtige elementen kruipen ze een nacht lang in de huid van een hoofdpersoon uit het paasverhaal. Ze krijgen te maken met emoties als achterdocht, eenzaamheid, vermoeidheid en troost. U kunt uw bijdrage overmaken op IBAN NL 52 ABNA 041 41 41 415 t.n.v. Jeugdwerk Protestantse Kerk o.v.v. Collecte JOP Palmpasen.
  • Onze eigen Bleek.
    U kunt uw bijdrage overmaken op IBAN NL94 RABO 0301 3049 04  t.n.v. Protestantse Gemeente Almelo o.v.v. wijkkas De Bleek.