‘Wat zou het leven zijn zonder verwondering – over de natuur, mensen, relaties, blijdschap, verdriet, religie, kunst… Kortom, misschien wel over bijna alles wat het leven tot leven maakt. Die verwondering of de vragen daarover met elkaar delen, is de insteek van ons project ‘Over verwondering gesproken’, waarvan een nieuw seizoen net begonnen is.

We kunnen terugblikken op een heel prettige ontmoeting met presentatrice Annemiek Schrijver van het tv-programma De Verwondering, enkele weken geleden in de Bleek. Nu blikken we, na een noodgedwongen pauze, vooruit naar een nieuw seizoen van ‘Over Verwondering gesproken’. Gezamenlijk bekijken we een aflevering van De Verwondering en daarna gaan we erover in gesprek met elkaar. De bijeenkomsten staan open voor iedereen. Het project staat onder leiding van Ronald van den Houten, Trudi Lambers Heerspink en Rianne Kobes.

De tweede avond is op woensdag 24 november 2021. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur met koffie/thee. Omdat we uitzendrechten betalen en andere kosten maken, is een bijdrage van 5 euro p.p. zeer welkom. Deze uitzendrechten zijn geldig voor een maximum van 20 personen: aanmelden is daarom noodzakelijk. Voor nadere informatie en aanmelden kunt u terecht bij Rianne Kobes, rianne.kobes@gmail.com, 06-20604861.

nieuw seizoen