nieuwe bijeenkomsten

De bijeenkomsten in het voorjaar van 2020 zijn door het Coronavirus helaas komen te vervallen. In het najaar hopen we de draad weer op te pakken!

Wat zou het leven zijn zonder verwondering – over de natuur, mensen, relaties, blijdschap, verdriet, religie, kunst… Kortom, misschien wel over bijna alles wat het leven tot leven maakt. Die verwondering of de vragen daarover met elkaar delen, is de insteek van ons project ‘Over verwondering gesproken’. Gezamenlijk bekijken we een aflevering van de TV-serie De Verwondering (Annemiek Schrijver) en daarna gaan we erover in gesprek met elkaar.

We hebben intussen twee seizoenen gehad met inmiddels een vaste groep bezoekers, die er altijd is; met mensen die soms komen en met steeds nieuwe mensen. En wat is het mooi! Mooi omdat een ieder iets anders ziet en hoort in de uitzending, die telkens weer verrassend anders is. Goed om reacties en vragen nadien met elkaar te delen. In een kleine groep en steeds weer met anderen. Klein, eenvoudig, waardevol. Om te delen, om je op nieuwe ideeën te brengen, om bevestigd te worden, of om te weten waarnaar je verlangt.

En daarom gaan we dit jaar door! Met hetzelfde concept en twee nieuwe bijeenkomsten in het voorjaar. Om ons te (blijven) verwonderen over het leven, mensen en onze eigen weg. De bijeenkomsten staan open voor iedereen. Het project staat onder leiding van Ronald van den Houten, Trudi Lambers Heerspink en Rianne Kobes.

De data voor het najaar volgen later. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur met koffie/thee. Omdat we uitzendrechten betalen en andere kosten maken, is een vrijwillige bijdrage welkom en wij denken aan een richtbedrag van 5 euro p.p. Deze uitzendrechten zijn geldig voor een maximum van 20 personen, wat maakt dat aanmelden noodzakelijk is. Voor nadere informatie en aanmelden kunt u terecht bij Rianne Kobes, rianne.kobes@gmail.com, 06-20604861.