Wat hebben we lang moeten wachten, eindelijk is het zover ….. de deuren gaan weer open!!!

Het nieuwe seizoen van Open Deur gaat van start. Vanaf 5 juni tot en met 25 september is stadskerk De Bleek iedere zaterdag open van 12.00 – 14.00 uur.

De tijden wijken af van die van de laatste jaren. Dat komt omdat de eigenaar van de kerk, de Vereniging van Vrijzinnig Godsdienstigen, de kerkzaal meer wil gaan gebruiken voor activiteiten zoals de Bleeklezingen. Mogelijk worden nieuwe activiteiten in de loop van het jaar opgestart.

Aanwezig zijn enkele gastvrouwen en/of -heren. Zij schenken koffie en thee en bieden waar nodig een luisterend oor. In de kerkzaal kunt u stilstaan bij de gedenkhoek. U kunt luisteren naar muziek van het orgel, de piano of andere instrumenten. Laat u verrassen. In de kerkzaal kunt u een kaars aansteken voor iemand die wel wat ondersteuning kan gebruiken. Dat kan natuurlijk ook vanwege een felicitatie, een goede uitslag enz. Daarnaast is er een nieuwe expositie te bewonderen in de achterzalen van enige kunstenaars uit de werkplaatsen van Artdesch. Hierover later meer op de website!

Op 5 juni 2021 verzorgt Eef Westenberg de muziek. Hij improviseert graag op het orgel en u kunt diverse muziekstijlen beluisteren. Lees in de Bleekpost wie er de komende weken de muziek zal verzorgen tijdens het nieuwe seizoen van Open Deur en kom eens langs!

nieuwe seizoen van open deur