Het is een spannende tijd voor De Bleek waarin we met elkaar moeten nadenken over hoe we de toekomst voor ons zien. Tijd dus om met elkaar te praten over de toekomst. Deze maand zal dit op twee avonden gebeuren. Op dinsdag 8 september is de ledenvergadering van de VVG geweest. Naast het afhandelen van de zakelijke stukken en het voorstellen van de in juni gekozen bestuursleden heeft Rinus van Warven ons meegenomen in een blik op de toekomst.

De anders dan anders wijkavond
Op 15 september was de jaarlijkse wijkavond. De Algemene Kerkenraad heeft zijn voorgenomen besluit over de toekomst van de Protestantse Gemeente Almelo aan alle wijkkerkenraden gepresenteerd en uitgelegd. Het is nu aan de wijkgemeenten om daarop te reageren. Als Bleekgemeente hebben we dat gedaan op 15 september in de Bleekkerk. Christina Meier heeft de presentatie van de AK gedaan.

Voor iedereen die het gemist heeft of thuis heeft meegekeken is de powerpoint presentatie nog te bekijken. Gemeenteleden hebben na de wijkavond nog tot 21 september a.s. de gelegenheid om te reageren bij Christina Meier. Daarna zal de wijkkerkenraad richting AK adviseren.

praten over de toekomst