Samen eten met buurtgenoten

Sinds een aantal jaren wordt in stadskerk “De Bleek” iedere 6 tot 8 weken een maaltijd gehouden onder het motto Samen eten”. Vanaf 17.00 uur is de inloop. U kunt alvast beginnen met een alcoholvrij drankje. Om 17.30 uur start de maaltijd. De gezelligheid maken we met elkaar. Rond 19.00 uur wordt de maaltijd afgerond met een meditatief moment. Deelnemers kunnen kiezen voor meedoen aan een stilteviering in de kerkzaal of aan een moment van bezinning met muziek. En wie liever naar huis gaat: voel je vrij!

Op woensdag 13 maart 2019 willen we graag samen eten met buurtgenoten en zo met elkaar kennismaken. De afgelopen weken zijn flyers verspreid in de flats, die in de directe omgeving van de kerk liggen. Wij zijn benieuwd wie u bent, wat u zoal doet. En wellicht bent u ook wel benieuwd naar ons, de mensen, die regelmatig in het gebouw te vinden zijn voor allerlei activiteiten.

Het wordt een maaltijd met stamppotten. De maaltijd kost € 5,00 p.p. en de drankjes zijn 50 cent.

Aanmelden voor samen eten met buurtgenoten kan tot 10 maart bij Helene Westerik h.h.westerik@outlook.com en bij Pauline Vrolijk email pauliendejong@outlook.com mobiel:  06-43741934.

Wij zien uit naar een ontmoeting met onze buurtgenoten. U bent van harte welkom!

Praktische informatie

Waar: achterzalen van stadskerk “De Bleek”, Hofstraat 1, 7607 AB Almelo
Tijd: 17.00 uur – 19.00 uur
Toegang: € 5,00 voor de maaltijd en € 0,50 voor de alcoholvrije drankjes.