Samenloop voor Hoop

In 2019 is de tweede SamenLoop voor Hoop in Almelo op zaterdag 22 en zondag 23 juni op het terrein van AVC Heracles in Almelo.
De SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen en geld inzamelen voor kankeronderzoek. De wandelestafette is een symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Tijdens de loop zijn er gezellige optredens, verschillende bijzondere ceremonies en allerlei acties van deelnemers en teams die geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

De jeugd van de Bleek doet samen met de jeugd van Noach mee met een loopteam, onder de naam HandsOn. Samen hebben we acties bedacht om geld in te zamelen. Zo zijn er arretjescakes gemaakt en hebben we lekkers gebakken om te verkopen na de dienst. U kunt ons ook sponsoren via  https://acties.samenloopvoorhoop.nl/teamhandson

Aafke Hagens is op 23 juni jarig en loopt ook mee die dag, natuurlijk gunt u haar een cadeau. Dit kunt u haar geven door te doneren op de pagina van team hands on en zo mee te helpen aan de strijd tegen kanker.

Al het geld dat wordt opgehaald gaat naar KWF Kankerbestrijding. Van de opbrengst gaat 20% naar het Alma Inloopershuis; een laagdrempelige ontmoetingsplek voor(ex-)kankerpatiënten en hun naasten.Voor meer informatie zie de website: www.samenloopvoorhoop.nl/almelo