Seniorenmiddag in De Bleek

Op dinsdagmiddag 6 november was er een seniorenmiddag in De Bleek. Het was een geweldig goed georganiseerde middag! Meer dan 60 mensen hebben genoten.

De diaconie had 2 wijkagenten (van de Schelfhorst en het Centrum) uitgenodigd, die ons over hun werk vertelden  met allerlei voorbeelden uit de praktijk. Zij vulden elkaar geweldig goed aan, ieder vanuit zijn eigen ervaring. Een woord, dat mij goed is bij gebleven, is: mossers (mensen op straat). Mede dankzij de wijkagenten slapen er ’s nachts geen mensen meer op straat in Almelo! Mooie verhalen….die ons een goed gevoel gaven. Door die verhalen kregen we toch een heel andere kijk op de politie.Alle hulde voor deze politiemensen, niet alleen voor hun verhaal, maar ook voor hun gebaar. Want meestal krijgen gastsprekers als vergoeding een cadeaubon, maar de heren van de Almelose politie hebben de waarde gedoneerd aan het project van onze Bleekkerk. Daarom gaat er €50,- naar het kindercentrum van Home of Hope and Dreams in Uganda.

Ook in het bijzonder hulde aan de organisatoren, die ons uitstekend verzorgd hebben met hapjes en drankjes en een fantastische broodmaaltijd! Tot slot: het is goed dat we 2 voorgangsters hebben.Dan ben je ook verzekerd van het begin en de sluiting! Al met al een zeer geslaagde middag!

Op de fotopagina is een fotoverslag te zien van de seniorenmiddag in de Bleek!