Foto’s van het taalproject van De Bleek

Op deze pagina zijn foto’s van het taalproject van De Bleek te zien. Om te beginnen een aantal foto’s van de laatste schooldag 2017/2018:

In het kader van NL Doet afgelopen maart ging de groep op bezoek bij de Wonne om samen te tuinieren. Na afloop was er een heerlijke gezamenlijke lunch met veel gezelligheid:

In maart 2018 ging de groep ook op excursie naar de bibliotheek in Almelo:

In december speelden Luwam, Almaz, Filimon, Reema en Ekhlas samen met de taalvrijwilligers Hilly, Marjolijn, Yanah en Mieke het kerstdobbelspel

Bij dit spel begin je met een berg van 30 mini-cadeautjes midden op tafel, alles ingepakt in vrolijke papiertjes. Iedereen mag aan het begin van het spel 2 cadeautjes pakken, maar niet openen. Dan begint het spel: drie rondes van ongeveer een half uur. In elke ronde wordt steeds met 1 dobbelsteen gegooid.
Het gegooide aantal ogen betekent een bepaalde opdracht. Denk aan: ruil een cadeau, verwissel een cadeau, ruil van plek met iemand en dus ook van cadeau’s, pak een cadeau van je buurman, pak een extra cadeau van het midden van de tafel, geef een cadeau aan je buurman enz. Steeds weer een half uur piekeren, lachen, schuiven, misverstanden. In de derde ronde mag je zo nu en dan een cadeautje uitpakken. Het was erg gezellig!

 

Kom binnenkort nog eens terug voor meer foto’s van het taalproject!

Terug naar de pagina taalproject.