zomergasten

Zomergasten

’s Zomers organiseert de VVG Zomergasten, ons programma voor de thuisblijvers. Net als bij de Bleeklezingen een gevarieerd programma met een culturele, filosofische en/of spirituele inslag.

In 2019 verwelkomen we weer drie interessante sprekers:

  • zaterdag 1 juni: Marian van Caspel over Het venster in de kunst. Bieden vensters een doorkijkje naar een andere wereld of blokkeren ze juist het zicht daarop?
  • zaterdag 13 juli: Kunstenaar Peter Smith over De grootste uitdaging van onze tijd. Inspiratie om iets te doen met/aan zwerfafval en Plastic Soup
  • zaterdag 24 augustus: Jolanda Molenaar over Wat betekent het transgender én gelovig te zijn? Jolanda is doopsgezind gastvoorganger en aankomend transgenderpastor.

Voor meer informatie over de inhoud van de lezingen, parkeergelegenheid en toegangsprijzen, houd de nieuwsberichten in de gaten! 

Zomergasten is een initiatief van: Platform voor Religie, Cultuur en Filosofie. Platform voor Religie, Cultuur en Filosofie is een netwerkorganisatie van Vrijzinnige Geloofsgemeenschappen in Twente en de Achterhoek.