zomergasten

Zomergasten

’s Zomers organiseert de VVG Zomergasten, ons programma voor de thuisblijvers. Net als bij de Bleeklezingen een gevarieerd programma met een culturele, filosofische en/of spirituele inslag.

In 2019 hebben we weer drie interessante sprekers verwelkomd:

  • zaterdag 1 juni: Marian van Caspel over Het venster in de kunst. Bieden vensters een doorkijkje naar een andere wereld of blokkeren ze juist het zicht daarop?
  • zaterdag 13 juli: Kunstenaar Peter Smith over De grootste uitdaging van onze tijd. Inspiratie om iets te doen met/aan zwerfafval en Plastic Soup
  • zaterdag 24 augustus: Jolanda Molenaar over Wat betekent het transgender én gelovig te zijn? Jolanda is doopsgezind gastvoorganger en aankomend transgenderpastor.

Helaas komt het seizoen van 2020 vanwege het Coronavirus te vervallen. In 2021 zijn we er weer. We hopen je dan weer te zien! Zodra er meer bekend is over de sprekers, komt de informatie op deze pagina te staan. 

Zomergasten is een initiatief van: Platform voor Religie, Cultuur en Filosofie. Platform voor Religie, Cultuur en Filosofie is een netwerkorganisatie van Vrijzinnige Geloofsgemeenschappen in Twente en de Achterhoek.